Fix the bug thumbspx...
by PraznoGlav - January 21, 2021 at 03:17 PM
#1
Can you fix the bug with adding some weird ass code ?




.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}

.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}
#2
Still no clue what bug you're talking about.
#3
When creating a POST, sometimes on reply as well, it adds this code "tb_button {padding....."
#4
(January 22, 2021 at 12:39 PM)PraznoGlav Wrote: When creating a POST, sometimes on reply as well, it adds this code "tb_button {padding....."

Can you record what you're experiencing? I've never encountered this
#5
(January 22, 2021 at 12:39 PM)PraznoGlav Wrote: When creating a POST, sometimes on reply as well, it adds this code "tb_button {padding....."
which post button are u talking about?
#6
Test test test, @KILLKIKES I ment when creating a Thread

Test test test,Test test testTest test testTest test test


.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}
.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px}
#7
@PraznoGlav It's your issue. https://stackoverflow.com/a/29427046

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Image embedding bug FBF 4 729 June 21, 2020 at 11:34 AM
Last Post: thekilob
Notification System Fix / Update ThatDevAaron 1 432 May 29, 2020 at 01:20 AM
Last Post: Boootted
Fix Shit That Doesn't Work or Take Them Away pacino 5 760 April 08, 2020 at 04:55 PM
Last Post: STARTEXMISLEAD

 Users browsing this thread: 2 Guest(s)